- 100 г кукурудзяного борошна;
- 150 г сиру;
- 4 яйця;
- 150 г цукру;
- 1/2 склянки кислої сметани;
- лимонна есенція.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Жовтки розтерти з цукром, всипати перетертий крізь сито сир, влити кислу сметану, всипати кукурудзяне борошно, додати кілька крапель лимонної есенції.
2. Старанно вимішати і залишити на 30 хв.
3. Масу вимішати з піною збитих білків.
4. Накласти у змащену форму, пекти в гарячій духовці (210-250°С) протягом години.
ПОРАДИ:
Малай можна оздобити за допомогою сахарної пудру та джему.
СМАЧНОГО!!!
СПОДОБАЛОСЬ ПІДПИСУЙСЯ ТА СТАВ ЛАЙК.

Немає коментарів:
Дописати коментар