субота, 17 березня 2018 р.

Торт бісквітний з масляним кремом

ТІСТО:
200 г борошна;
10 яєць;
250 г цукру;
сік і цедра з 1/2 лимона;

КРЕМ:
250 г вершкового масла;
250 г цукру;
3 варені жовтки;
2-3 ст. ложки настою кави


ПРИГОТУВАННЯ КОРЖА:

1. Білки відділити від жовтків і збити круту піну, додаючи цукор.

2. Додати жовтки, цедру і сік з лимона, злегка вимішати  ложкою.

3. Висипати просіяне борошно і знову вимішати.

4. Тортівницю змастити жиром і наповнити тістом.

5. Пекти в гарячій духовці (200˙C) протягом 40 хв.

6. Знятий з форми холодний корж порізати по горизонталі надвоє.

7. Перекласти коржі кремом і змастити ним  верх і боки торта.

8. Обсипати арахісом, мигдалем, іншим.

КРЕМ ПРИГОТУВАТИ ТАК:

1. Цукор залити настоєм кави, накрити і варити.

2. Якщо крапля сиропу не розтікається по тарілці, влити до цієї маси по ложці розтертого в піну масла і вимішувати.

3. Додати перетерті крізь сито варені жовтки.

4. Розтерти все до утворення однорідної маси.

ПОРАДИ:
  • Торт можна оздобити кремом за допомогою кондитерського мішечка.
  • Торт буде смакувати краще, якщо поставити його в холодильник на 24 години.
                                                                СМАЧНОГО!!!

                            ЯКЩО СПОДОБАВСЯ ПІДПИСУЙСЯ ТА СТАВ ЛАЙК.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Малай з сиром

ЗНАДОБИТЬСЯ: - 100 г кукурудзяного борошна; - 150 г сиру; -  4 яйця; - 150 г цукру; -  1/2 склянки кислої сметани; -...